en tro på landet

Jesus sa att om du har tro stor som ett senapskorn så kan du flytta berg. Vad har du tro för? Att fröerna blir till grönsaker i kökslandet? Att det förlovade landet kommer släppa in dig den dag du dör? Att du kommer få återvända till ditt älskade hus på landet eller att favoritlaget vinner i år? Du kanske har en tro och bor på landet?!  Oavsett hur stor eller liten tro du har eller om du ens har någon hoppas jag den här sidan kan få kittla dina tankar så att något inom dig får växa. En växande tro som ger en framtid och ett hopp!

IMG_1624

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: