En startfest är en början på något nytt

Den 25 augusti kl.17-22 bjuder vi in till STARTFEST! Det senaste året har nystartsprocessen i Ådalskyrkan i Gnesta och Mölnbo Missionskyrka tagit fart och format nya tankar, vägar och vision för framtiden. Nu vill vi fira våra slutsatser och ta ett avstamp in i det nya vi längtar efter och som vi tror Gud leder oss till.

 

En tro på landet är resultatet av den nystartsprocess som frikyrkorna har genomgått här i bygden och nu är vi redo att berätta om vår nya vision och hur vi vill bygga gemenskap framåt! Nystartsprocessen inleddes på grund av en längtan efter nytt liv i våra gemenskaper men också ur ett behov av förnyelse.

 

Nu laddar vi upp för en startfest vi och förhoppningsvis hela vår bygd sent ska glömma! Boka datumet i din kalender. I augusti kommer mer information om festen, visionen och vägen framåt!

 

Med önskan om en vilsam och härlig sommar!

/Josefin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: