Adventskalender 2019

Första december och första advent och det betyder för många (särskilt barn) lucköppning. Som vuxen behöver man ibland få känna den där nyfikna förväntansfulla känslan som är förenad med adventskalendern. Jag kan inte erbjuda varken choklad eller en gåtfulld bild med gömda motiv. Men jag har knåpat ihop en adventskalender med syfte att träna hopp!

 

Hopp är en muskel, det är något man tränar upp och syftet med den här kalender är att ge vägledning och undervisning som kan hjälpa dig på traven i din hoppträning. Kanske har du mycket hopp på något område i livet och saknar på något annat område, kanske har du förlorat allt hopp.. eller så kanske det är dags att få så mycket hopp att du kan bära andra som saknar.

Hur som helst är ambitionen att december det här året ska bli en månad då vi lyfter skrot invärtes och blir starkare i vår hoppmuskel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: