Lucka 11: tro föder hopp

En annan författare som är spännande heter Brené Brown, i boken ”Våga vara operfekt” skriver hon ”Maktlösheten är farlig. De flesta av oss blir desperata när vi känner att vi inte kan förändra något. Vi behöver en motståndskraft och ett hopp och en andlighet som kan bära oss genom tvivlen och rädslan. Om vi vill leva och älska av hela vårt hjärta behöver vi en tro på att vi kan förändra saker.”

 

Jag läste detta imorse och hörde sedan en låt som spelats flitigt på radio det här året och tyckte helt plötsligt att de hörde samman. Att tro handlar många gånger att slänga sig ut i något okänt, ibland om att krossa igenom ytor för att nå det som är äkta. Så dagens lucka innehåller både citat ovan och låten från bilradion!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: