Ett helhjärtat liv börjar med självinsikt

Jag har startat ett litet program, du kan hitta det här på youtube.. eller så ser du det i flödet på instagram eller Facebook om du följer oss där! Programmet ”fredagar med pastorn” kommer att handla en hel del om att leva ett helhjärtat liv och tar utgångspunkt i boken ”Mod att vara sårbar” av Brené Brown!

Brené Brown är doktor i sociologi och utgår ifrån sin forskning när hon på ett inspirerande och medryckande sätt skriver och pratar om hur vi kan möta sårbarheten på ett annat sätt. Jag har i programmet ”fredagar med pastorn” gett en inledning till boken och nu är det dags att introducera henne lite mer så här kommer en av hennes uppskattade föreläsningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: