vi ställer inte in – vi ställer om

Är det konstigt att känna ångest när allt runt omkring en rasar? När framtiden är oviss? När mitt levnadsutrymme av någon anledning är krympt? Nej! Det visar bara att din kropp fungerar som den ska! I föreläsningen ”hjälp, mitt hus rasar” berättar jag om min egen erfarenhet av psykisk ohälsa och vad som hjälpt mig finna fast mark och ett hopp för mitt liv och min framtid.

I dagar som dessa känns det därför extra viktigt att fullfölja planenoch hålla föreläsningen som vi tänkt. Men vi har förberett möjligheten för dig som av någon anledning inte kan komma till kyrkan imorgon kväll att ändå ta del av föreläsningen LIVE!

Vi får frågor om hur vi kommer göra med föreläsningen nu när mycket ställs in. Vi utvärderar hela tiden utifrån läget och stämmer av med den expertis som finns. Som det ser ut nu siktar vi på att genomföra föreläsningen som tänkt. Vi har vidtagit säkerhetsåtgärder och kommer därför till exempel inte erbjuda fikaservering efteråt som tänkt.

Vi har full förståelse för att man känner osäkerhet inför att ta sig ut på ett sådant evenemang just nu och vill därför erbjuda möjligheten till dig som av någon anledning har svårt att komma till Ådalskyrkan, att ta del av föreläsningen ändå.

Vi kommer därför sända föreläsningen LIVE! Genom att registrera din epostadress på sidan jag länkar till i detta inlägg kan du säkra en plats digitalt och på så sätt ändå ta del av evenemanget!

https://mailchi.mp/c93c77b4a3a9/onlineforelasning

2 reaktioner till “vi ställer inte in – vi ställer om

    1. Toppen! Genom det här formuläret hamnar du på en annan lista som jag håller på att bygga upp nu. Du kommer fortsätta få samma information som innan bara från ett annat verktyg än innan 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: