kyrkfika – en gemenskap online!

Vi kan inte öppna kyrkan, som vi är van att göra vid kriser, så därför öppnar vi ett mötesrum för dig som vill samtala med någon annan för en stund. Kanske berätta hur din dag varit. Kanske dela ett roligt skämt eller bli påmind om att vi kommer klara av den här utmaningen som Corona ger oss.

 

Behovet av kontakt blir inte mindre av att hela världen är i kris. Vi behöver varandra mer än någonsin men tvingas hitta nya sätt att mötas. Kyrkfika är ett rum som vi öppnar via ett mötesverktyg som heter zoom. Man behöver ha en smarttelefon, padda med anslutning till internet eller dator med kamera för att kunna delta. Men i övrigt är du välkommen som du är!

I morgon den 22/4 bjuder Magnus Wahlström in till kyrkfika kl.15.00

 

Anmäl dig till kyrkfikat här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: