hjälp, mitt hus rasar – om att bygga sitt liv på stadig grund

September månad är utlyst av WHO till att uppmärksamma psykisk ohälsa i hela världen. Det är ett ämne som jag brinner väldigt mycket för och som man kan följa också genom mina andra kanaler vid sidan av En tro på landet, som t ex Ett hopp & livskonst där jag bland annat föreläser och inspirerar kring ämnet.

Vi gjorde ett försök i våras att erbjuda min föreläsning ”hjälp, mitt hus rasar” i Gnesta och vi hade ett stort antal som var intresserade av att komma. Men Corona-pandemin slog till och gjorde att många stannade hemma. En del försökte följa online via zoom som vi snabbt roddade upp. Men det var ändå många som missade chansen.

Därför har jag nu arbetat på att kunna erbjuda föreläsningen igen! Men den här gången blir den lite mer anpassad för online-formatet! Det blir en föreläsningsserie i 4 delar med start om en vecka den 27/9 kl.20.00 och varje pass håller på mellan 30-45 minuter. Det här blir förhoppningsvis mer än bara en föreläsning. Jag hoppas att det kan inspirera både till att förstå mer av hur livet kan se ut för olika människor. Men också hur vi kan vara med och skapa en mjukare värld där det inte ska behöva gå så långt att någon väljer att ta livet av sig för att man inte hittar till fast mark.

För en del har Corona varit just en sådan jordbävning som fått mycket i livet att skakas om. En kontrollförlust och med den också sorg. När man är mitt i kan det vara svårt att se vad som är upp och vad som är ned. Därför är det så viktigt att ha stödjande funktioner i livet som hjälper till att navigera.

I den här föreläsningsserien kommer jag att gå igenom punkter såsom insikt, livssanningar, existentiell hälsa och kärleksrevolutionen. Alla viktiga och nödvändiga ämnen när det kommer till det övergripande temat psykisk ohälsa!

Det här är en föreläsning både för dig som brottas med psykisk ohälsa eller har någon i din närhet. Den innehåller personlig vittnesbörd, forskningsresultat samt en stor dos värme!

Du hittar länken till LIVE sändningen här föreläsningsserien är gratis!

Hjälp, mitt hus rasar – en föreläsningsserie om att bygga sitt liv på en stadig grund

27/9 kl. 20.00 Insikt- ”bygg inte hus på en sandig strand….bygg inte…”

4/ 10 kl. 20.00 Livssanning – vilka livssanningar har du byggt ditt liv på?

11/10 kl. 20.00 Existentiell hälsa – om hur de existentiella frågornas roll i vårt mående

18/10 kl. 20.00 Kärleksrevolutionen – finns det en annan väg, ett annat sätt att leva som inte bränner ut oss? (svaret på den frågan är JA! Lyssna på föreläsningen så får du höra om hur…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: