Om

En tro på landet vill vara en plats och gemenskap för en växande tro. Vi är en kyrka på nytt sätt och möts i två olika lokaler för olika samlingar. I Mölnbo ses vi varje vecka för bön för varandra, vårt arbete, för vår bygd och för ämnen som vi fått förtroendet att be för. I Gnesta har vi varje torsdag Stickkafé och så möts vi även en gång i månaden där för gemensam gudstjänst som vi kallar andrum.

Våran vision lyder: En tro på landet är en kärleksrevolution! Vi bär hopp, väljer fred och växer i tillit.
IMG_3425

Bloggen på den här sidan skrivs av vår pionjärpastor Josefin Lennartsson.

En tro på landet är en nystartad gemenskap som är resultatet av Gnestaortens krets nystartsprocess (som utgörs av Missionskyrkan i Mölnbo och Ådalskyrkan i Gnesta). Vi vill förvalta den längtan, tro och engagemang som tidigare generationer har haft. Därför har båda församlingarna genomgått en nystartsprocess och är nu en del av den gemensamma vägen framåt genom En tro på landet.  På filmen hör du vår pionjärpastor berätta om den här processen och hur den ser ut hos oss!

 

IMG_7188

GNESTA: Onsdagar kl.13.30-16.00 (Fikagemenskap öppen för alla som vill från 15.00)

IMG_7190

GNESTA: Sista söndagen i månaden kl.16.00-18.00 (Uppehåll i December, Juni och Juli) Med reservation för förändringar under pågående pandemi. För att hålla koll på våra datum kolla kalendern eller börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

img_0288

MÖLNBO: Hemgrupp som ses på torsdagar kl 19.00-21.00 (Hör av dig till Josefin om du skulle vilja vara med)

GNESTA: Planeras en grupp start HT 2020 (uppskjutet pga pandemin)

MÖLNBO & GNESTA (olika beroende på upplägg) Håll utkik här på sidan, via kalendern eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller du dig uppdaterad!

Bearbetar…
Klart! Du är med på listan.